GMSA verschaft de nieuwste update voor Coronavirus

LONDEN--()--De GSMA betreurt de beslissing van Ericsson om dit jaar niet naar MWC Barcelona te gaan, omdat ze een belangrijke speler in ons ecosysteem zijn. We respecteren hun beslissing en zijn gerustgesteld door hun inzet dat ze volledig aanwezig zullen zijn op MWC Barcelona 2021 en dat onze omboektrends voor het evenement van volgend jaar hoog blijven. De annulering van Ericsson zal op dit moment enige invloed hebben op onze aanwezigheid en zal mogelijk verdere impact hebben.

Het is van groot belang voor de GSMA om de industrie te blijven bijeenroepen op dit kritieke moment waar connectiviteit op het punt staat een nieuwe industriƫle revolutie te bereiken. Pleiten in de hele industrie via de overheid en ministers, beleidsmakers, exploitanten en leiders in de industrie is nog nooit zo kritisch geweest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Isobel Moseley
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media Contacts:
Isobel Moseley
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com