GSMA-update-informatie over Coronavirus

LONDEN--()--De GSMA blijft de potentiële impact van het Coronavirus op MWC Barcelona 2020 volgen en beoordelen. De GSMA bevestigt dat er tot nu toe minimale impact op het evenement is. MWC Barcelona 24-27 februari 2020, zal doorgaan zoals gepland, op alle locaties in Fira Gran Via Fira Montjuïc en La Farga L’Hospitalet, inclusief YoMo en Four Years From Now (4YFN).

Spanje, de stad Barcelona en de GSMA kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op MWC Barcelona 2020. De eerste loco-burgemeester van Barcelona, Jaume Collboni, garandeerde op woensdag 5 februari dat er tijdens MWC Barcelona ‘permanente coördinatie’ zou zijn met de gezondheidsinstanties, als een preventieve maatregel tegen het uitbreken van coronavirus. Hij benadrukte tijdens een persevenement de nauwe en gecoördineerde relatie tussen instellingen, de GSMA en de gezondheidsautoriteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
GSMA Press Office
Isobel Moseley
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media:
GSMA Press Office
Isobel Moseley
pressoffice@gsma.com