Black Shark 2 Pro, het Design Excellence Product van iF Design Awards 2020

Black Shark 2 Pro – iF Design Awards 2020 (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--Black Shark, het toonaangevende bedrijf op het gebied van gamingtechnologie, wint de iF Design Award 2020 in de categorie ‘Productontwerp’ door zijn nieuwste gaming-smartphone Black Shark 2 Pro.

Black shark 2 Pro is onafhankelijk ontworpen door Black Shark Technologies en wordt door de professionele jury beoordeeld als “een vlaggenschip van topklasse, gespecialiseerd voor gamerspelers met de combinatie van een zelf ontwikkelde gamepad en een overvloedig accessoiresysteem dat een uitstekende spelervaring voor spelers creëert. De technologische zin en de hardcore vorm van het ontwerp-DNA aan de achterkant van het apparaat doorbreekt het traditionele stereotype in de smartphonemarkt. Ondertussen heeft de vorm op de achterkant een professioneel ergonomisch ontwerp om betere vingerondersteuning te bieden voor het verbeteren van het spelen van games. Black Shark 2 Pro streeft innovatie en vindingrijkheid na van ontwerpconcept, hardware- en softwareprestaties en andere details, zodat het product gevoeliger wordt ”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liya Huang
Black Shark | Global PR & Event Manager
Mobile: + 86 159 1317 3598
Email: liya.huang@blackshark.com

Contacts

Liya Huang
Black Shark | Global PR & Event Manager
Mobile: + 86 159 1317 3598
Email: liya.huang@blackshark.com