A Zynga nyilvánosságra hozta a 2019-es év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit

A vállalat a Zynga megalapítása óta az eddigi legmagasabb negyedéves és éves árbevételt és foglalási volument érte el

A működési cash flow 263 millió USA dollár, amely az előző év azonos időszakában elért pénzáramláshoz képest 56%-os növekedést képvisel, és a 2011 óta elért legjobb éves működési cash flow

A 2019-ben elért kimagasló eredmények biztos alapot adnak a további növekedésre a 2020-as évben

Download

Q4 2019 Zynga Quarterly Earnings Letter

SAN FRANCISCO--()--A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma ma közzétette a 2019. évi negyedik negyedévben, illetve a 2019. december 31-én végződő teljes évben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q4 2019 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet (Quarterly Earnings Letter), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

"A vállalat 4. negyedévben elért igen jó teljesítménye hozzájárult ahhoz, hogy a Zynga kiemelkedően sikeres évet zárjon. A több évet felölelő időszakra vonatkozó növekedési stratégiánk alapját az élő (live) szolgáltatások képezik, és elsősorban ezeknek köszönhető az idén elért, a cég létrejötte óta az eddigi legmagasabbnak számító éves bevétel és foglalási volumen" - mondta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "A 2019-ben elért dinamikus fejlődésnek köszönhetően a vállalat számára minden feltétel biztosított ahhoz, hogy 2020-ban is sikeresen tovább növekedjen. Az élő szolgáltatásokat tartalmazó termékportfóliónkban várhatóan ötről hatra nő az örökös franchise-ok száma, és az idei év második felében valószínűleg új játékokkal is megjelenünk a piacon. A növekedés további gyorsításának elősegítésére több lehetőség is kínálkozik a cég számára tehetséges csapatok alkalmazása és további franchise-ok megszerzése révén."

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát is szervez csendes-óceáni idő szerint ma délután 1:30-kor (keleti parti idő szerint du. 4:30-kor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni.

A telefonkonferencia elérhető a http://investor.zynga.com internetes címen, valamin az alábbi betárcsázási telefonszámokon:

  • Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
  • Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
  • A telefonkonferencia azonosító kódja: 7576703

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a vállalat növekedésére és új játékok jövőbeli kiadására vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ a feltételezett fejlemények bekövetkezésétől, valamint különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Editor's Note

A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://bit.ly/ZyngaQ42019

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com