Atlantic Therapeutics kondigt FDA-goedkeuring aan voor gebruik zonder recept van INNOVO®

–Het bedrijf is goed gepositioneerd om zijn volgende fase van wereldwijde expansie en groei te stimuleren

GALWAY, Ierland--()--Atlantic Therapeutics, een wereldwijde fabrikant van medische hulpmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vrij verkrijgbare (OTC) toestemming heeft verleend aan INNOVO®, een niet-invasieve, klinisch bewezen en draagbaar apparaat voor de behandeling van stress-urine-incontinentie (SUI) bij volwassen vrouwen.

Deze goedkeuring is een belangrijke mijlpaal die een belangrijke bepalende factor zal zijn voor Atlantic Therapeutics. Deze prestatie en de vorige financieringsrondes stellen het bedrijf in staat om de volgende groeifase in te gaan, gedreven door geografische expansie in de VS, versnelde verkoop in andere regio’s, verdere ontwikkeling van zijn bestaande productportfolio en uitbreiding naar nieuwe klinische toepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

W2O 
Alana Rockland 
arockland@w2ogroup.com 
(646) 503-2732

Contacts

W2O 
Alana Rockland 
arockland@w2ogroup.com 
(646) 503-2732