A Jabil létrehozta az egészségügyi gyártási megoldásokat kínáló egyik legnagyobb szolgáltatót, a Jabil Healthcare-t

ST. Petersburg, Florida--()--A Jabil összeolvasztja a Nypro-t a meglévő ortopédiai, gerincgyógyászati, traumakezelési eszközöket és a különféle orvostechnikai készülékeket előállító üzletágaival, az ágazatban egyedülállóan széles körű, modern gyártási és innovatív műszaki megoldásokat biztosító szervezetet hozva létre

A Jabil Inc. (NYSE: JBL) ma bejelentette , hogy az egészségüggyel kapcsolatos tevékenységeket végző összes egységét egyetlen, Jabil Healthcare elnevezésű szervezetbe vonja össze, melynek élére Steve Borges vezérigazgató és ügyvezető alelnök kerül. A Jabil Healthcare-hez fog tartozni a Nypro és annak ortopédiai (Orthopedics), gerinc (Spine) és trauma (Trauma) üzletágai, valamint a különféle orvostechnikai készülékeket előállító üzletág. Az egyesítés nyomán egy, a vezető egészségügyi márkákat kiszolgáló, világszerte több mint 35 létesítményben mintegy 20000 alkalmazottat foglalkoztató szervezet jön létre, és így a Jabil a világ egyik legnagyobb egészségügyi gyártási megoldásokat kínáló szolgáltatójává válik.

A Jabil Healthcare az egészségügyi piac öt kulcsfontosságú szektorát szolgálja ki: orvostechnikai eszközök, ortopédia, diagnosztika, gyógyszergyártó rendszerek és fogyasztói egészségvédelem (nem vényköteles egészségügyi termékek). E szektorokra egyaránt jellemző, hogy az értékalapú megoldások iránti növekvő igény jelentős változásokat indított el az egészségügyi termékek és szolgáltatások fejlődése terén, és a digitális egészségügyi innováció hajtóerejévé vált. E szektorokban ma már központi szerepet játszik a dolgok internete (Internet of Things [IoT]) és az összekapcsolhatóságon, az érzékelők robbanásszerű fejlődésén és a miniatürizáláson alapuló digitális egészségügyi platformok létrejöttét biztosító innováció.

"A Jabil és a Nypro kiemelkedően tehetséges és hatékony csapatai képviselte humán erőforrások birtokában olyan sajátos helyzetben vagyunk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk a technológiai fejlődést és egyre nagyobb értéket biztosítsunk ügyfeleink, ügyfeleink páciensei és az egész egészségügyi ipar számára" - magyarázta Borges. "A digitális és additív gyártástechnológiák elterjedésének köszönhetően megérett az idő arra, hogy egyetlen erős márkanév alatt egyesítsük különféle, szerteágazó tevékenységeket végző egységeinket és az eddig felhalmozott szaktudásunkat."

A Jabil Healthcare egyesíti a vállalat gyógyászati ágazati know-how-ját és kiterjedt, szektorokon átívelő tapasztalatait a fröccsöntés, elektronika, szenzorintegrálás és additív gyártástechnológiák terén annak érdekében, hogy segítse az egészségügyi márkákat a technológiai újítások kidolgozásának és széles körű bevezetésének felgyorsításában. A Jabil újonnan létrehozott, integrált szervezete a vállalat egészségügyi szektorba tartozó ügyfeleit fogja kiszolgálni, az induló vállalkozásoktól kezdve a globális nagyvállalatokig.

A női egészséggel kapcsolatos termékeket gyártó vállalat, az Elvie támogatása csak egy példa a sok közül. "Cégünk az összekapcsolt egészségügyi szektor szereplője, amely tulajdonképpen egy viszonylag újonnan létrejött piactér. Számos területen volt szükségünk szakértői segítségre, kezdve a hardvertől a firmware-en át a szoftverig" - olvasható Tania Boler, az Elvie vezérigazgatójának nyilatkozata egy ma megjelent Jabil Healthcare esettanulmányban. "Amikor megpróbáltuk megtalálni a kategóriájában a legjobb gyártó partnert, be kell valljam, hogy a Jabil volt a magától értetődő, mondhatni triviális megoldás azok miatt a széles körű tapasztalatok miatt, amelyeket a nagy számú különböző partnerrel való együttműködésük során számos különféle termékkategóriában szereztek."

"A több mint 50 éves működése alatt felhalmozott szakértelemre támaszkodva a Jabil Healthcare számára nem okoz nehézséget különféle alkotórészek és alrendszerek integrálása azzal a céllal, hogy gyógyszergyártási, ortopédiai, diagnosztikai, gyógyászati és fogyasztói egészségvédelmi eszközöket, készülékeket és berendezéseket hozzon létre" - fejtette ki Borges. "Egyesített csapatunknak és egyértelműen meghatározott küldetésünknek köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy biztosítsuk a lehető leghatékonyabb támogatást ügyfeleink számára ahhoz, hogy olyan magas színvonalat képviselő, innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejleszthessenek ki, amelyek hozzájárulnak a betegek kilátásainak javításához." (folyt.)

A Jabil (NYSE: JBL) gyártási megoldásokat biztosító szolgáltató, melynek szolgáltatási palettáján átfogó tervezési, gyártási, ellátásilánc-kezelési és termékmenedzselési szolgáltatásokat szerepelnek. A szerte a világon stratégiai fontosságú helyszíneken működő 100 létesítményben több mint 200000 alkalmazottat foglalkoztató Jabil számára még a legösszetettebb feladatok is egyszerűen megoldhatók. A cég számos iparág számára biztosít olyan magas értéket képviselő szolgáltatásokat, melyekkel támogatja az innovációt és a növekedést, és így elősegíti ügyfelei sikerét. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: jabil.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200203005387/en/

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Észak-Amerika:
Erin Vadala
Warner Communications
978-468-3076
erin@warnerpr.com
Európa, Közel-Kelet és Afrika:
Kirsten Oosterhof
+44 (0)1506 447215
Kirsten_Oosterhof@Jabil.com

Észak-Amerika:
Erin Vadala
Warner Communications