T-Mobile CZ en Slowaakse Telekom hebben Mavenir geselecteerd voor hun volgende generatie op NFV gebaseerde geharmoniseerde IMS

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, de toonaangevende end-to-end cloud-native netwerksoftwareprovider voor CSP’s, heeft aangekondigd dat het zijn cloud-native, geconvergeerde IMS-oplossing met succes heeft geïmplementeerd voor beide T-Mobile Tsjechië (TMCZ) en Slovak Telekom (ST). Deze gemeenschappelijke en geharmoniseerde oplossing is ontworpen om de bestaande voetafdruk aanzienlijk te verminderen, netwerkvereenvoudiging te bieden en daarom aanzienlijke kostenbesparingen voor beide operators te realiseren.

Als een bestaande Mavenir-klant voor VoLTE, IMS en geconvergeerde vaste en mobiele TAS, heeft T-Mobile CZ zijn multi-miljoen VoLTE-abonnees (prepaid, postpaid, VoWiFi, fixed) verplaatst naar een op NFV gebaseerde software-infrastructuuroplossing, terwijl het doorgaat om dezelfde functies en functies te ondersteunen en de 2019 beste mobiele netwerkbenchmark te winnen. Slovak Telekom is overgestapt op dezelfde oplossing, maar vervangt een legacy hardware-eerste generatie IMS-implementatie van een leverancier door een open NFV-gebaseerde oplossing. Slovak Telekom is onlangs begonnen met het migreren van zijn huidige VoLTE-abonnees van het oude IMS, het toevoegen van nieuwe VoLTE-abonnees en het migreren van zijn vaste abonnees. Beide werkmaatschappijen zijn samen van plan gebruik te maken van gedeelde datacenters op 2 locaties in twee landen, en de gemeenschappelijke implementatie om de operationele effectiviteit te verbeteren en de complexiteit in de netwerken te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR