Synteract breidt uit naar Azië-Pacific en Zuid-Afrika door overname van specialistische biometrie CRO

 

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.--()--Synteract, een innovatieve CRO die samenwerkt met biotech- en farmaceutische bedrijven om nieuwe geneesmiddelen op de markt te brengen, heeft Clindata’s biometrische divisie voor menselijke gezondheid overgenomen om te voldoen aan de marktvraag naar meer aanpasbare oplossingen voor biometrische diensten. Deze acquisitie breidt de bestaande wereldwijde voetafdruk van Synteract uit naar Azië-Pacific en Afrika, en biedt een ander kerncentrum voor biometrische services, complementair aan de activiteiten die het in Europa en de VS uitvoert.

Clindata, met kantoren in Bloemfontein, Zuid-Afrika en Colombo, Sri Lanka, is een klinische onderzoeksorganisatie voor biometrie en biedt biostatistiek, programmering en gegevensbeheer in alle fasen van de ontwikkeling van geneesmiddelen. De veterinaire divisie van Clindata zal blijven opereren onder de naam Clindata, onafhankelijk van Synteract, terwijl de divisie Human Health Biometrics zal combineren met Synteract. De combinatie van Clindata’s ervaren team van biometrische professionals met dat van Synteract verbetert de biometrische mogelijkheden van Synteract verder als onderdeel van zijn geïntegreerd, full-service programma; speciale FSP solution, of als een zelfstandige biometrische service om de interne mogelijkheden van klanten te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beth Walsh
beth@clearpointagency.com
760-230-2424

Contacts

Beth Walsh
beth@clearpointagency.com
760-230-2424