Corsearch kondigt acquisitie van Pointer Brand Protection aan

Corsearch versterkt zijn positie als marktleider op het gebied van online merkbescherming en de enige aanbieder van end-to-end handelsmerkoplossingen en merkbeschermingsoplossingen voor de gehele handelscyclus

NEW YORK--()--Corsearch, een leider in oplossingen voor handelsmerken en merkbescherming, is verheugd de overname van Pointer Brand Protection aan te kondigen, een vooraanstaande leverancier van diensten ter bestrijding van namaak en merkbescherming. De overname breidt het snelgroeiende aanbod van merkbescherming van Corsearch verder uit en biedt een uitgebreide nieuwe service voor merkeigenaren en juridische professionals. Voor het eerst ondersteunt een geconsolideerd pakket technologisch geavanceerde oplossingen de behoeften op het gebied van onderzoek, goedkeuring, monitoring, onderzoek en handhaving van de levenscyclus van het merk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corsearch
Stephen Stolfi
Chief Commercial Officer
stephen.stolfi@corsearch.com
corsearch.com

Contacts

Corsearch
Stephen Stolfi
Chief Commercial Officer
stephen.stolfi@corsearch.com
corsearch.com