GSMA geeft bijgewerkte verklaring van Coronavirus uit

LONDEN--()--De GSMA blijft de potentiële impact van het Coronavirus op zijn MWC20-evenementen die jaarlijks in Barcelona, ​​Shanghai en Los Angeles worden gehouden en de Mobile 360 ​​Series van regionale conferenties monitoren en beoordelen. De GSMA bevestigt dat er tot nu toe geen registratie-effecten op MWC Barcelona zijn geweest en het komende MWC Barcelona-evenement, 24-27 februari 2020, zal doorgaan zoals gepland, op alle locaties in Fira Gran Via, Fira Montjuïc en La Farga L’Hospitalet, inclusief YoMo en Four Years From Now (4YFN). Specifiek zijn er voor MWC Barcelona 2020 al maatregelen getroffen en updates zijn te vinden op www.mwcbarcelona.com/about/news/.

De WHO is overeengekomen dat de uitbraak nu voldoet aan de criteria voor een noodsituatie voor de volksgezondheid van internationaal belang (PHEIC) en stelt voor om advies uit te brengen als tijdelijke aanbevelingen. Het bijgewerkte advies van de WHO stelt dat ‘Landen bijzondere nadruk moeten leggen op het verminderen van menselijke infecties, het voorkomen van secundaire overdracht en internationale verspreiding … De commissie beveelt geen reis- of handelsbeperkingen aan op basis van de beschikbare informatie.‘

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GSMA Press Office
Isobel Moseley
44-(0)-207-067-0545
pressoffice@gsma.com

Contacts

GSMA Press Office
Isobel Moseley
44-(0)-207-067-0545
pressoffice@gsma.com