PMI-wegwijzers rapporteren hoogtepunten projectkansen bij wereldwijde klimaatverandering, infrastructuurrevisie en meer

Het rapport beschrijft zes belangrijke wereldwijde afhaalrestaurants, inclusief uitdagingen en kansen, en wat ze betekenen voor projectleiders en de wereld

PHILADELPHIA--()--Om echt waarde te leveren aan hun organisaties en de samenleving als geheel, hebben projectleiders inzicht nodig in de toekomst van belangrijke zakelijke, technologische, economische en geopolitieke trends. Om projectleiders te helpen dit te realiseren, heeft Project Management Institute (PMI), ‘s werelds toonaangevende vereniging voor het project-, programma- en portfoliomanagementberoep, haar nieuwste Signposts Report aan het publiek vrijgegeven. Het rapport onderzoekt de belangrijkste afhaalmogelijkheden voor wereldwijde, langetermijntrends in een reeks probleemgebieden en beoordeelt hoe deze complexiteiten de wereld beïnvloeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachael Ballard, Rachael.Ballard@pmi.org
610-356-4600 x1028 (office)

Contacts

Rachael Ballard, Rachael.Ballard@pmi.org
610-356-4600 x1028 (office)