Libelium Integrates Customized IoT Projects and Consulting Services Into Business Model

Het ervaren Spaanse bedrijf heeft een nieuwe IoT Marketplace e-commerce uitgebracht die gebruikers verbindt met kant-en-klare oplossingen voor specifieke toepassingen

ZARAGOZA, Spanje--()--Libelium, een Spaans IoT-bedrijf, evolueert van een hardware-fabrikantbedrijf met als doel een systeemintegrator te worden. In een technologische markt waar de vraag naar professionele oplossingen steeds uitdagender is, richt Libelium zich op een strategische verschuiving om complete IoT-technologieoplossingen aan te bieden die gespecialiseerd zijn in verticale toepassingen en IoT-projecten op maat maken om de industriële concurrentiepositie te verbeteren.

Alicia Asín, CEO van Libelium, verklaart dat “de markt evolueert naar projecten die steeds specifiekere, preciezere en kwalitatief hoogwaardige technologie vereisen. Om deze reden gaan we vooruit door al onze ervaring en kennis als apparaatfabrikanten te richten op strategisch advies om klanten de oplossingen te bieden waar ze om vragen, hetzij met producten uit onze catalogus of met integratie van derden. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz,
e.garcialechuz@libelium.com

Contacts

Libelium
Elena García-Lechuz,
e.garcialechuz@libelium.com