Lepsza alternatywa dla bankowości - ClubSwan.com

Loading media player...

A Better Alternative to Banking - ClubSwan.com

LONDYN--()--ClubSwan.com, lider w obszarze rozwiązań finansowych opartych na modelu członkowskim, rozszerza zasięg innowacyjnej oferty alternatywnej bankowości na kluczowe rynki globalne. Podczas gdy tradycyjne instytucje finansowe mierzą się z wyzwaniem zapewnienia klientom indywidualnym i bankowym innowacyjnych i wymiernych metod budowania wartości, zaś cyfrowe aktywa/kryptowaluty notują ogólnoświatowy wzrost, ClubSwan.com nieustannie się rozwija, aby sprostać wymogom i oczekiwaniom klientów dotyczącym wydajności związanej ze stosowaniem tego rodzaju nowych aktywów, na które tradycyjne banki nie znalazły dotąd odpowiedzi.

W przypadku tradycyjnych banków takie sytuacje jak zamknięte rachunki bankowe, odrzucone transakcje czy klienci otrzymujący swoje środki z dużym opóźnieniem (albo wcale!) wydają się na porządku dziennym. Jakby tego było mało, godne zaufania rozwiązania obejmujące jednocześnie kryptoaktywa i tradycyjne waluty, które pozwoliłyby klientom spać spokojnie, nie istniały... aż do teraz. Już dziś lepsza alternatywa dla bankowości jest dostępna na całym świecie – testujemy ją, badamy i rozwijamy z myślą o tych użytkownikach, którzy oczekują zaawansowanych, intuicyjnych i innowacyjnych rozwiązań z zakresu alternatywnej bankowości, obejmujących jednocześnie ogólnoświatowe waluty i kryptoaktywa.

ClubSwan.com to innowacyjne alternatywne rozwiązanie bankowe o zasięgu globalnym, które stanowi pomost między tradycyjnymi walutami a kryptowalutami. Przy wartości spłat w kryptowalutach i walutach fiducjarnych osiągającej blisko 1 mld USD (1.000.000.000,00 USD), ClubSwan zapewnia rozwiązania z zakresu „wejściaˮ (on-ramps) i „wyjściaˮ (off-ramps) w transakcjach fiducjarnych i kryptowalutowych. Ogólnoświatowy program członkowski pozwala użytkownikom na płynną realizację transakcji bez konieczności zakupu jakichkolwiek tokenów umożliwiających wydatkowanie i korzystanie z własnych środków. ClubSwan stanowi naturalny pomost między pieniądzem fiducjarnym a kryptowalutami, co jeszcze do niedawna było poważnym problemem dla użytkowników kryptoaktywów. Oferując w ramach pojedynczej platformy wyjątkowe usługi lifestyle’owe, obejmujące wycieczki w cenach hurtowych, solidne rozwiązania z zakresu alternatywnej bankowości, możliwość płynnej konwersji kryptowalut na pieniądz fiducjarny oraz szereg innych korzyści, program członkowski ClubSwan rewolucjonizuje branże fintech i bankowości w skali globalnej.

• Członkowie otrzymują kartę debetową honorowaną na całym świecie – w bankomatach, sklepach i transakcjach internetowych, w zaledwie kilka dni od przystąpienia do programu.
  • W łatwy sposób wpłacaj, zarządzaj i przelewaj środki w wielu walutach – natychmiast lub prawie natychmiast.
  • Zmniejsz koszty podróży, korzystając ze znacznych zniżek na popularnych portalach wycieczkowych z usługami zespołu Consierge dostępnymi całą dobę.
  • Transakcje można realizować niemal natychmiast po zakończeniu procesu aktywacji członkostwa.

ClubSwan.com zrewolucjonizował także doświadczenia na początkowym etapie członkostwa poprzez pełną cyfryzację procesu KYC (ang. Know your customer – Poznaj swojego klienta). Dzięki zapewnieniu zgodności i stabilności obsługi dla użytkowników, które stanowią kluczowe elementy programu członkowskiego, przystąpienie do programu zajmuje zaledwie 5 minut, a nowi użytkownicy mogą niezwłocznie skorzystać z kont z funkcją portfeli wielowalutowych (GBP, EUR, USD) oraz z możliwości utworzenia portfeli z maksymalnie 7 kryptowalutami (w tym BTCH, BCH, ETH i LTC). Klienci mogą realizować przelewy internetowe lub transakcje z wykorzystaniem kryptowalut o zasięgu ogólnoświatowym.

Program członkowski ClubSwan oferuje obecnie 40-procentową prowizję za każde polecenie. To właściwy moment, by skorzystać ze znacznie lepszej alternatywy dla bankowości i poprawić jakość swojego życia.

Aby dowiedzieć się więcej lub przystąpić do programu, wejdź na: https://clubswan.com/?rc=JVGOEJ23

Mogą wystąpić pewne ograniczenia, zob. Warunki. Szybkość internetu zależy od dostawcy.

ClubSwan:

ClubSwan to organizacja oparta na rozwiązaniach technologicznych, która w ramach lifestyle’owych programów członkowskich współpracuje z platformą usług finansowych podlegającą regulacjom brytyjskim. Organizacja ClubSwan nawiązała współpracę partnerską z Nvayo Limited – brytyjską instytucją świadczącą usługi finansowe podlegającą uregulowaniom brytyjskiego Urzędu Regulacji Rynków Finansowych (ang. Financial Conduct Authority, FCA), która jest uprawniona do prowadzenia bilansów w wielu walutach, realizacji płatności i wydawania kart płatniczych. Nvayo nie świadczy żadnych usług kryptowalutowych. Usługi kryptowalutowe nie są obecnie regulowane przez FCA ani inny organ regulacyjny w Wielkiej Brytanii. Należy być świadomym, że cena lub wartość kryptoaktywów może w dowolnym momencie odnotować gwałtowny wzrost lub spadek. Ryzyko poniesienia strat związanych z zakupem, sprzedażą, posiadaniem lub inwestowaniem w kryptoaktywa może być znaczne, obejmując również utratę środków. Kryptoaktywa uzyskane w związku z transakcjami kryptowalutowymi nie podlegają zabezpieczeniom przewidzianym w brytyjskich Rozporządzeniach dotyczących pieniądza elektronicznego (ang. Electronic Money Regulations) z 2011 r. ani nie są objęte Programem kompensacyjnym usług finansowych (ang. Financial Services Compensation Scheme). Nie składamy żadnych oświadczeń dotyczących celowości transakcji kryptowalutowych. Nie możemy zagwarantować aktualności, dokładności ani kompletności danych lub informacji wykorzystywanych przy transakcjach obejmujących kryptoaktywa. ClubSwan świadczy dodatkowe usługi i wsparcie za pośrednictwem platformy technologicznej i obsługi technicznej klientów, obejmującej transakcje i spłaty w aktywach/walutach cyfrowych.

Glenniss Richards
press@clubswan.com