Iguazio haalt $ 24 miljoen op om de groei en wereldwijde penetratie van zijn data science platform te versnellen

Het data science-platform van Iguazio automatiseert pijplijnen voor machine learning, waardoor een breed scala van sectoren hun data science tot leven kunnen brengen. Deze investering brengt de totale financiering van Iguazio op $ 72 miljoen.

Iguazio co-founders Yaron Segev (left), Yaron Haviv, and Asaf Somekh. Photo: Yanai Yechiel

HERZLIYA, Israel--()--Iguazio, het data science platform voor real-time machine learning-applicaties, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 24 miljoen aan financiering heeft opgehaald. De ronde werd geleid door INCapital Ventures, met deelname van bestaande en nieuwe investeerders, waaronder Pitango, Verizon Ventures, Magma Venture Partners, Samsung SDS, Kensington Capital Partners, Plaza Ventures en Silverton Capital Ventures. De fondsen zullen door Iguazio worden gebruikt om zijn groei te versnellen en het bereik van zijn data science-platform uit te breiden naar nieuwe wereldwijde markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iguazio Media Contact:
Sahar Dolev-Blitental, +972.73.321.0401
press@iguazio.com

Contacts

Iguazio Media Contact:
Sahar Dolev-Blitental, +972.73.321.0401
press@iguazio.com