Conquest investeert in 5 Greenfield Onshore windparken met een totale waarde van 43 MW in het Vlaamse Gewest

DUBLIN--()--Conquest kondigde via het Conquest Sustainable Infrastructure-fonds aan dat de transactie werd gesloten nadat een exclusieve overeenkomst met ENGIE Electrabel was bereikt. Conquest verwerft 51% van een portefeuille die naar verwachting 111 GWh per jaar hernieuwbare energie zal leveren, wat het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van ongeveer 32.000 Belgische huizen vanaf begin 2021 vertegenwoordigt. De projecten profiteren van 15 tot 20-jarige groene certificaten lokale beloningsregelingen en genereren zodoende jaarlijks beveiligde inkomsten.

Terwijl de energie- en digitale transities de infrastructuursector blijven aansturen, blijft Conquest zijn gediversifieerde duurzame portefeuille van reële activa opbouwen in West-Europese markten. Het succes ligt in jarenlange samenwerking en langdurige partnerships met collega-industrie-experts die met name de toegang tot nieuwe groeikansen kunnen vergemakkelijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PRESS
CONQUEST
Frédéric Palanque - Managing Director
press@conquest.group

Contacts

PRESS
CONQUEST
Frédéric Palanque - Managing Director
press@conquest.group