Grote kaartuitgevers kiezen ervoor om e-commercebetalingen te beveiligen met Entersekt en Netcetera

Bank-Verlag en Oostenrijkse kaartuitgevers melden zich aan voor een gebruiksvriendelijke 3-D Secure-oplossing

UTRECHT, Nederland--()--Entersekt heeft vandaag de nieuwste implementaties van zijn authenticatietechnologie in de DACH-regio van Europa beschreven. Het fintech-bedrijf kondigde aan dat Netcetera, een specialist in betaaltechnologie en een al lang bestaande regionale partner, het systeem heeft geïmplementeerd voor Bank-Verlag, dat onder andere beveiligde digitale services bouwt en exploiteert namens de Duitse banken. Twee grote Oostenrijkse kaartuitgevers passen de technologie ook toe.

Met de authenticatieoplossing van Entersekt kunnen consumenten hun e-commercebetalingen goedkeuren met één aanraking van de mobiele apps van hun banken. Het combineert PSD2-compatibele authenticatie en state-of-the-art app-beveiliging met een betaalervaring waar gebruikers dol op zijn. Het is bewezen dat het het verlaten van de winkelwagen vermindert, het aantal en de gemiddelde waarde van transacties verhoogt, en de loyaliteit van klanten positief beïnvloedt, terwijl kaart-niet-aanwezig fraude aanzienlijk wordt verminderd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Entersekt
Jeanne Maartens
021 815 2800

Contacts

Entersekt
Jeanne Maartens
021 815 2800