President Bill Clinton op Keynote 2020 World Patient Safety, Science & Technology Summit

IRVINE, Calif.--()--President Bill Clinton, de 42e president van de Verenigde Staten, zal de slotspreker zijn op de 2020 World Patient Safety, Science & Technology Summit van de Patient Safety Movement Foundation. De 8e jaarlijkse top zal worden gehouden in Huntington Beach, Californië, te beginnen met een Pre-Summit Symposium op donderdag 5 maart.

Op de 2020-top werken ziekenhuisleiders, innovators op het gebied van medische en informatietechnologie, pleitbezorgers van patiënten, beleidsmakers en overheidsfunctionarissen samen en bespreken oplossingen voor best practices om vermijdbare sterfgevallen bij patiënten in ziekenhuizen over de hele wereld te elimineren. Het evenement wordt samen gehouden met de International Society for Quality in Health Care (ISQua), de American Society of Anesthesiologists en de European Society of Anaesthesiology.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17

Contacts

David Kodama
Cook + Schmid
dkodama@cookandschmid.com
619-814-2370 x17