A Mary Kay Inc. mérföldkőnek számító évfordulókat ünnepel szerte a világon

DALLAS--()--2020-ban a Mary Kay Inc. számos alkalmazottjának és munkatársának lesz alkalma, hogy elfújja a gyertyákat a vállalat születésnapi tortáján, és kívánjon valamit: a cég szerte a világon jó néhány fontos piacán mérföldkőnek számító évfordulókat ünnepel ebben az évben. Az ikonikus alapító, Mary Kay Ash, aki Texas állam egyik kisvárosában született, 1963-ban hozta létre cégét, amelynek saját nevét adta. A márka igen gyorsan világméretű sikereket ért el, és ma már mintegy 40 országban több millió szépségápolási tanácsadó munkatársat foglalkoztat. A gyorsan változó szépségápolási trendek közepette is töretlenül fejlődő Mary Kay sikerének titka az, hogy a cég alapvető, örök érvényű értékeket választott vállalati értékeiként: célja a nők szerepvállalásának elősegítése és a világ jobbá tétele.

"Bár innovatív bőrápolási, divatos dekorkozmetikai és testápolási termékeinket és illatszereinket már több mint 56 éve szerte a világon fogyasztók milliói vásárolják előszeretettel, vállalatunk nem pusztán azzal a szándékkal jött létre, hogy egy legyen a rúzsokat gyártó cégek közt" - magyarázta Deborah Gibbins, a Mary Kay operatív vezetője. "Alapítónk, Mary Kay Ash két fő célt határozott meg álmai megvalósulását jelentő vállalata számára: járuljon hozzá a nők gazdasági függetlenségének eléréséhez vállalkozói tevékenységük támogatásával és érje el, hogy a világ jobbá váljon."

Az évek során Mary Kay Ash eredeti elképzelése mit sem vesztett varázsából - továbbra is ragyog, mint egy frissen fényezett, rózsaszín Cadillac. Jól bevált üzleti modellje számtalan nőt segített hozzá vállalkozói képességei kibontakoztatásához vagy fejlesztéséhez egy alapvető értékeken alapuló, hosszú távon is sikeres vállalat alkalmazottjaként/munkatársaként. A Mary Kay továbbra is elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése, a gyermekek támogatása álmaik elérésében, valamint számos további, a világot jobb hellyé tevő tevékenység.

2020-ban a vállalat alkalmazottai és független tanácsadó munkatársai az alábbi országokban ünneplik szervezetük fennállásának évfordulóját különféle rendezvények és különleges események megszervezésével, valamint önkéntes támogatási lehetőségek biztosításával:

5. évforduló:

Kolumbia

 

10. évforduló:

Örményország

 

15. évforduló:

Moldova

 

20. évforduló:

Kazahsztán

Malajzia

Fülöp-szigetek

Szlovákia

 

25. évforduló:

Kína

Portugália

 

40. évforduló:

Argentina

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, valamint a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com