Het LYCRA-bedrijf presenteert nieuwste LYCRA®-merkinnovaties op ISPO München

© 2020 The LYCRA Company (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Del.--()--De LYCRA Company, een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de kledingindustrie, zal de meest baanbrekende reeks innovaties op ISPO München in jaren presenteren. Deelnemers kunnen leren over nieuwe LYCRA® FitSense ™ -technologie, LYCRA® MyFit ™ -vezel, LYCRA® EcoMade-vezel en Planet Agenda, het duurzaamheidsplatform van LYCRA Company.

“We zijn erg enthousiast om onze nieuwste innovaties voor sportkleding, sportkleding en sportkleding te presenteren op ISPO,” zei Julien Born, President, Apparel, The LYCRA Company. “We kijken ernaar uit om samen te werken met merken en hun toeleveringsketens, om aanbiedingen te creëren die tastbare waarde aan kleding bieden, in overeenstemming met de actieve levensstijl van de consument en hun verlangen naar blijvend comfort, pasvorm en vorm.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Claire O’Neill
Claire.ONeill@LYCRA.com

Contacts

Claire O’Neill
Claire.ONeill@LYCRA.com