REDAVIA lanceert Solar Carport Product op SGS

REDAVIA Solar Carport at SGS (Photo: Business Wire)

MÜNCHEN & ACCRA, Ghana--()--Vorige week lanceerde REDAVIA, een wereldwijde marktleider in kosteneffectieve, betrouwbare en schone zonne-energie voor bedrijven, zijn modulaire solar carport-product, de REDAVIA Fast Track Solar 40 Carport (FTS-) 40CP), met een eerste installatie bij SGS, een wereldleider in inspectie, testen, verificatie en certificering.

REDAVIA zette het carport-zonnepark in bij de inspectie- en testfaciliteiten van SGS in Tema, de belangrijkste haven van Ghana. De carport is het tweede project van REDAVIA bij SGS nadat het grondgemonteerde zonnepark REDAVIA in juli 2018 op de Tema-locatie werd ingezet.

SGS Duurzaamheidsstrategie blijft opgebouwd rond vier pijlers – professionele uitmuntendheid, mensen, milieu en gemeenschap – ondersteund door groepsbreed beleid, wereldwijde programma’s en lokale initiatieven. Hun milieupijler richt zich op het verminderen van de jaarlijkse CO2-uitstoot, dus verwelkomden ze de kans om hun gebruik van hernieuwbare energie op te schalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact:
REDAVIA
Gabriella Zeugin
+49 89 2426 8869
g.zeugin@redaviasolar.com

Contacts

Press Contact:
REDAVIA
Gabriella Zeugin
+49 89 2426 8869
g.zeugin@redaviasolar.com