Lionbridge benoemt Corinne Saunders tot Managing Director, EMEA

WALTHAM, Mass.--()--Vandaag heeft Lionbridge, een wereldleider op het gebied van lokalisatie- en datatrainingsdiensten, aangekondigd dat Corinne Saunders, voormalig directeur bij Wolters Kluwer, is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director van EMEA. Lionbridge heeft momenteel 51 kantoren in 26 landen over de hele wereld; Saunders zal toezicht houden op de verkoop, het accountbeheer en de marketingactiviteiten in EMEA.

"Europa vertegenwoordigt een groot deel van onze totale activiteiten en blijft een groeigebied voor onze AI- en lokalisatie-bedrijven. Ik ben zeer verheugd dat Corinne aan boord komt om leiding te geven aan onze inspanningen in EMEA," aldus John Fennelly, CEO van Lionbridge. "Gedurende haar carrière heeft ze een uitzonderlijk vermogen getoond om innovatie te stimuleren en de behoeften van de klant te begrijpen."

Bij Wolters Kluwer was Saunders Chief Executive Officer voor groei- en ontwikkelingsmarkten. Saunders zal werken vanuit Brussel, België.

Over Lionbridge

Lionbridge werkt samen met merken om barrières te doorbreken en bruggen over de hele wereld te bouwen. Al meer dan 20 jaar helpen we bedrijven contact te leggen met wereldwijde klanten en werknemers door het leveren van lokalisatie- en trainingsdatadiensten in meer dan 350 talen. Via ons platform van wereldklasse orkestreren we een netwerk van een miljoen gepassioneerde experts in meer dan 5000 steden, die samenwerken met merken om cultureel rijke ervaringen te creëren. Onvermoeibaar in onze liefde voor taalkunde maken we gebruik van het beste in menselijke en machine-intelligentie om begrip te smeden dat resoneert met de klanten van onze klanten. Lionbridge is gevestigd in Waltham, Massachusetts, en heeft oplossingscentra in 26 landen. Meer informatie op www.lionbridge.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Terena Bell
mediainquiries@lionbridge.com
+1-781-434-6000

Contacts

Terena Bell
mediainquiries@lionbridge.com
+1-781-434-6000