Cliënten, medewerkers en aandeelhouders van Jefferies schenken bijdrage van AUD 4.000.000 voor noodhulpinspanningen in verband met de bosbranden in Australië

SYDNEY en HONGKONG en LONDEN en NEW YORK--()--Jefferies heeft vandaag een donatie aangekondigd van in totaal AUD 4,0 miljoen aan organisaties die noodzakelijke assistentie verlenen aan slachtoffers van de bosbranden in Australië. Op 22 januari waren de cliënten van het bedrijf erin geslaagd AUD 1,6 miljoen aan donaties in te zamelen door middel van handelscommissies in Azië/Oceanië. De vrijwillige donaties van de 3813 medewerkers van Jefferies bedroegen in totaal AUD 400.000. Als bedrijf verdubbelde Jefferies deze donaties van cliënten en medewerkers met een donatie van nogmaals AUD 2,0 miljoen.

“We zijn er trots op dat de gehele Jefferies-familie, en met name ons onlangs uitgebreide pan-Aziatische team, AUD 4.000.000 heeft opgehaald voor de noodhulpinspanningen in Australië na de vernietigende bosbranden,” aldus Rich Handler, CEO van Jefferies, en Brian Friedman, President van Jefferies. “We hebben grote waardering voor ons klanten wereldwijd, die hun handel hebben gegund aan Jefferies’, alsmede voor de vrijwillige donaties van onze medewerkers. We beschouwen het als een grote eer betrokken te zijn bij het herstel, en onze gedachten gaan uit naar degenen die door deze bosbranden zijn getroffen. Verder gaat onze dank uit naar alle professionele noodhulpverleners die zich onvermoeid inzetten om hulp te verlenen aan hulpbehoevenden - zij zijn de echte helden. Jefferies staat schouder aan schouder met de gehele bevolking van Australië.”

Bijdragen in de volgende sommen zullen onmiddellijk worden uitgekeerd aan de volgende gerespecteerde organisaties:

Australisch Rode Kruis

AUD 1.000.000

Australian Wildlife Conservancy

AUD 500.000

NSW Rural Fire Service

AUD 500.000

Victoria Country Fire Authority

AUD 500.000

Habitat for Humanity Australia

AUD 500.000

All Hands and Hearts

AUD 500.000

St Vincent de Paul Society Bushfire Appeal (NSW)

AUD 100.000

Bushfire and Natural Hazards CRC

AUD 100.000

Australian Institute for Disaster Resilience

AUD 100.000

NSW Wildlife Information, Rescue and Education Service

AUD 100.000

Port Macquarie Koala Hospital

AUD 100.000

 

AUD 4.000.000

 

 

Jefferies Group LLC is het grootste onafhankelijke internationale full-service bedrijf voor investment banking. Jefferies richt zich al meer dan 55 jaar met sterke focus op het dienen van klanten en is toonaangevend op het gebied van het bieden van inzichten, expertise en voltrekking aan beleggers, bedrijven en overheden. Ons bedrijf biedt een volledig pakket van diensten voor investment banking, adviezen, verkoop en handel, onderzoek en vermogensbeheer voor alle producten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Jefferies Group LLC is een volle dochteronderneming van Jefferies Financial Group Inc. (NYSE: JEF), een gediversifieerd financiële dienstenbedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen van de media:
Richard Khaleel, Jefferies, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com

Contacts

Voor vragen van de media:
Richard Khaleel, Jefferies, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com