Jefferies organiseert vandaag, 22 januari, een Asia Pacific Trading Day ter ondersteuning van de noodhulpinspanningen bij de bosbranden in Australië

NEW YORK, LONDON & HONGKONG--()--Jefferies kondigde aan dat het vandaag zijn handelsdag organiseert ter ondersteuning van de noodhulpinspanningen als gevolg van de recente bosbranden in Australië. Jefferies biedt beleggers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de inspanningen om degenen die door deze verwoesting werden getroffen te ondersteunen door handelstransacties uit te voeren bij Jefferies.

Zoals eerder aangekondigd zal Jefferies vanaf vandaag, woensdag 22 januari, de netto handelscommissies doneren voor alle handel in effecten uit Azië/Pacific, inclusief aandelen, vastrentende effecten en FX, door klanten van het bedrijf wereldwijd. Tegelijkertijd zullen alle wereldwijde medewerkers van het bedrijf ook de mogelijkheid krijgen om persoonlijk te doneren aan de hulpverlening. Jefferies zal alle handelscommissies van de klanten matchen die die dag zijn gegenereerd, evenals alle werknemersdonaties vanuit het hele bedrijf. De totale bijdrage zal vervolgens worden gedoneerd aan hulporganisaties die direct betrokken zijn bij de reddings- en herstelinspanningen in Australië.

Rich Handler, CEO, en Brian Friedman, President, van Jefferies verklaarden: "Wij allemaal bij Jefferies, inclusief onze vele collega's in Australië, 423 in Azië/Pacific en 3.813 wereldwijd, zijn diep bedroefd en bezorgd over deze catastrofale verwoesting. We hopen dat deze donatie van Jefferies een kleine bijdrage kan betekenen om de pijn van degenen die door deze ramp zijn getroffen te verlichten, en we moedigen onze wereldwijde klanten en medewerkers aan om zich aan te sluiten bij onze inspanningen om bij te dragen aan hen die in nood verkeren."

Jefferies Group LLC, het grootste onafhankelijke full-service wereldwijde investeringsbankbedrijf met hoofdkantoor in de VS dat al meer dan 55 jaar gericht is op het bedienen van klanten, is een leider in het bieden van inzicht, expertise en uitvoering aan investeerders, bedrijven en overheden. Ons bedrijf biedt een volledig gamma aan investeringsbankier-, advies-, verkoop- en handels-, onderzoeks- en vermogensbeheerdiensten voor alle producten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Jefferies Group LLC is een volledige dochteronderneming van Jefferies Financial Group Inc. (NYSE: JEF), een gediversifieerde financiële dienstverlener.

Neem voor meer informatie contact op met uw Jefferies-vertegenwoordiger.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor persvragen, gelieve contact op te nemen met:
Richard Khaleel, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com

Contacts

Voor persvragen, gelieve contact op te nemen met:
Richard Khaleel, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com