HD-PLC innoveert in IoT wereld

De herziene normen van METI openen de weg voor marketing van woonapparatuur en huishoudelijke apparaten met High-definition Power Line Communication

FUKUOKA, Japan--()--In Japan is de High-definition Power Line Communication (HD-PLC) -technologie tot nu toe vooral gebruikt in PLC-adapters en communicatieapparatuur. Een belangrijke reden was de interpretatie van het “ministerieel besluit om technische normen voor elektrische apparaten en materialen te bieden” dat van toepassing was op de integratie van HD-PLC in elektrische huishoudapparaten en huisvestingsapparatuur. Onlangs zijn de inspanningen van de betrokken partijen beloond met de kennisgeving van 25 december 2019 van het Ministry of Economy, Trade en Industry (METI) die de interpretatie van het ministerieel besluit gedeeltelijk heeft herzien. HD-PLC kan nu worden geïntegreerd in huishoudelijke apparaten en woonapparatuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HD-PLC Alliance
Takanori Miyake
E-mail: info@hd-plc.org

Contacts

HD-PLC Alliance
Takanori Miyake
E-mail: info@hd-plc.org