SHINE en IOCB Praag leveren hoeveelheden patiëntendosis lutetium-177 aan GE Healthcare, bevorderen de therapeutische isotoop in de richting van commercialisering

JANESVILLE, Wis.--()--SHINE Medical Technologies LLC, het Institute of Organic Chemistry en Biochemistry (IOCB Praag) en GE Healthcare hebben vandaag de productie aangekondigd van dosishoeveelheden voor de patiënt van de therapeutische isotoop lutetium-177 (Lu-177). De partij is geslaagd voor de kwaliteitscontrole van GE Healthcare, inclusief internationaal erkende normen voor radionuclide-zuiverheid (RNP). De levering van Lu-177 in deze hoeveelheid en zuiverheid demonstreert de geschiktheid van de IOCB-technologie voor Lu-177-productie. Het is een belangrijke stap in de richting van commerciële productie van de therapeutische isotoop door SHINE.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rod Hise
Director, Marketing & Corporate Communications
Shine Medical Technologies
608-530-5659

Contacts

Rod Hise
Director, Marketing & Corporate Communications
Shine Medical Technologies
608-530-5659