FutureBridge: voedsel- en voedingsindustrie klaar om opkomende technologieën aan te boren om te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen en gebruikerseisen in 2020

Consumenten verwachten niet alleen lekkerder en gezonder eten, maar overwegen ook de inspanningen van een merk voor een groenere planeet, zegt FutureBridge

UTRECHT, Nederland--()--Volgens FutureBridge zal de voedsel- en voedingsindustrie snel transformerende technologieën gebruiken om te voldoen aan de veranderende duurzaamheidsdoelstellingen en klanteisen in 2020.

Gebruikers eisen gezondere producten uit duurzame bronnen en leiders in de sector gebruiken verschillende technologieën om bijna elke stap in de voedselketen te verstoren. In het nieuwe scenario vormen microben een veelbelovende bron van alternatieve eiwitten, kunstmatige intelligentie stimuleert de ontwikkeling van nieuwe producten en blockchain lost het probleem van voedselverspilling van triljoen dollar op.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prakash Dogra
+44 203 691 9079
prakash.dogra@futurebridge.com

Contacts

Prakash Dogra
+44 203 691 9079
prakash.dogra@futurebridge.com