Eerste 2Gbps backhaul verbindingen voor Ooredoo Algerije met SIAE MICROELETTRONICA

MILAAN--()--Ooredooeen leider in mobiele services geselecteerd SIAE MICROELETTRONICAeen toonaangevende leverancier van microgolf- en millimetergolfradiotechnologie voor mobiele backhaul om zijn netwerk te verbeteren om het toenemende verkeer in Algerije te ondersteunen.

Om aan nieuwe toegangstechnologieën, die aan de transportbehoeften en aan de groeiende vraag naar gegevens in de regio te voldoen, moderniseert Ooredoo Algerije zijn infrastructuur door de capaciteit in het netwerk te vergroten. Bij deze pro implementeert Ooredoo SIAE MICROELETTRONICA multi-band link-verwerkende vezelachtige multi-gigabit capaciteit. Een Multi-band link koppelt een 80GHz-bandmet een standaard frequentieband, waardoor een hoge capaciteit en een groter bereik voor een bepaalde link wordt verkregen. SIAE MICROELETTRONICA biedt al connectiviteit in drie van de vijf regio's van het land.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Fabio Gavioli – head of marketing & communication
marketing@siaemic.com

Contacts

Media:
Fabio Gavioli – head of marketing & communication
marketing@siaemic.com