Dahua Technology onthult de introductie van kernproducten voor 2020

Dahua Technology Unveils Core Product Launch for 2020 (Graphic: Business Wire)

HANGZHOU, China--()--Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende video-centrische slimme IoT-oplossing en serviceprovider, onthult zijn 2020-kernproductlancering op Intersec Dubai inclusief de overcoax technologische vooruitgang HDCVI 6.0, AI (WizSense / WizMind) en Full-colour technologie die uitstekende prestaties mogelijk maakt onder extreem weinig licht, waardoor de AIoT-transformatie wordt mogelijk gemaakt en versneld.

HDCVI 6.0

Dahua Technology is al jaren toonaangevend op het gebied van HDCVI en biedt geweldig gemak, ongeƫvenaarde kwaliteit en de laagste kosten. Met 4K real-time (30 fps liveweergave), AI-codering, tweerichtingsgesprekken en verbeterde AI biedt HDCVI 6.0 een superieure visuele ervaring waarbij kleine details met betere helderheid worden vastgelegd in een grote monitoringdekking. Gericht op mens en voertuig, verbetert het de streamingkwaliteit aanzienlijk in vergelijking met H.265. Met realtime communicatie kunnen gebruikers indringers waarschuwen en feitelijke situaties verifiƫren. Bovendien biedt de verbeterde AI nieuwe mogelijkheden voor HDCVI 6.0.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vivid Gu
gu_jun1@dahuatech.com

Contacts

Vivid Gu
gu_jun1@dahuatech.com