Mundipharma gaat partnerschap aan met Samsung Bioepis om Biosimilars uit te breiden naar Hong Kong en Taiwan

SINGAPORE--()--Mundipharma heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Samsung Bioepis om de eerste biosimilar-kandidaten van Samsung Bioepis in Taiwan en Hong Kong te commercialiseren.

Het partnerschap omvat biosimilar-kandidaten van Samsung Bioepis op het gebied van immunologie en oncologie, waaronder SB5 (adalimumab), SB4 (etanercept), SB3 (trastuzumab) en SB8 (bevacizumab).

Door het partnerschap wordt Mundipharma de exclusieve commercialisatiepartner, terwijl Samsung Bioepis de houder van de vergunning voor het in de handel brengen (MAH) blijft, die verantwoordelijk is voor de klinische ontwikkeling, de wettelijke registratie en de productie van de biosimilars.

Deze samenwerking combineert het bewezen biosimilar ontwikkelingsplatform van Samsung Bioepis met het commerciële inzicht en de marktinzicht van Mundipharma en het vermogen om de toegang van patiënten tot bewezen behandelingen te verbeteren”, aldus Raman Singh, CEO van Mundipharma. “Dit partnerschap zal helpen om in twee belangrijke gebieden in Azië te voorzien in de behoefte van patiënten aan immunologie- en oncologiebehandelingen”, voegde hij eraan toe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephenie Vasko
Chief Communications Officer & Head, Digital Strategy –
Asia Pacific, Latin America the Middle East & Africa
+65-6303-9732 | media@mundipharma.com.sg

Contacts

Stephenie Vasko
Chief Communications Officer & Head, Digital Strategy –
Asia Pacific, Latin America the Middle East & Africa
+65-6303-9732 | media@mundipharma.com.sg