Tricentis neemt SpecFlow over om agile-ontwikkeling op schaal te ondersteunen

Tricentis breidt de ondersteuning voor de open source-gemeenschap uit met ‘s werelds toonaangevende behavior-driven development (BDD) platform voor .NET

MOUNTAIN VIEW, Californië--()--Tricentis, de leider in continu testen voor DevOps, heeft aangekondigd dat het SpecFlow heeft gekocht, de grootste en meest vertrouwde BDD-oplossing voor .NET-ontwikkelaars over de hele wereld. SpecFlow’s pragmatische benadering van specificatie heeft bijvoorbeeld agile ontwikkelingsteams geholpen de samenwerking met zakelijke belanghebbenden te verbeteren om software van hogere kwaliteit te bouwen en te leveren.

SpecFlow blijft een gratis, open source aanbod voor de softwareontwikkeling en testgemeenschappen. SpecFlow +, het commerciële aanbod van SpecFlow en SpecMap, een Azure DevOps-extensie voor het in kaart brengen van gebruikersverhalen, worden nu gratis aangeboden en te voldoen aan de behoefte om BDD binnen de onderneming te schalen – allemaal ondersteund door de toonaangevende innovatie van Tricentis op het gebied van continu testen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erica Coleman
Director of Corporate Communications | Tricentis
e.coleman@tricentis.com

Contacts

Erica Coleman
Director of Corporate Communications | Tricentis
e.coleman@tricentis.com