LEGO® Education viert 40 jaar hernieuwing van de beeldvorming van de manier waarop kinderen leren met nieuwe praktische STEAM-leeroplossing

Nieuwe SPIKE™ Prime van LEGO® Education, de oplossing voor de middenbouw van het voortgezet onderwijs is nu beschikbaar; open voor inschrijving voor het LEGO Education Master Educator-programma 2020

LEGO® Education SPIKE™ Prime Build: The Coach (Photo: Business Wire)

BILLUND, Denemarken--()--LEGO® Education viert haar 40e verjaardag met de wereldwijde lancering van haar nieuwste educatieve oplossing LEGO® Education SPIKE™ Prime. SPIKE Prime combineert LEGO-blokken met een programmeerbare multipoort hub, sensoren en motoren die allemaal van stroom worden voorzien door de gekoppelde SPIKE-app, die is gebaseerd op de Scratch-programmeertaal, samen met 32 lesprogramma's. SPIKE Prime zal het erfgoed van LEGO Education, sinds 1980 pionier in praktisch leren, voortzetten, door de manier waarop studenten STEAM-onderwerpen leren te veranderen.

Sinds de presentatie in april 2019 is LEGO Education SPIKE Prime het meest geanticipeerde product van LEGO Education. SPIKE Prime biedt een intuïtieve, van nature adaptieve en zeer inclusieve leerervaring die studenten helpt vertrouwen op te bouwen en de essentiële STEAM-vaardigheden en vaardigheden van de 21e eeuw te ontwikkelen die zij nodig hebben in een snel veranderende beroepsbevolking. LEGO Education SPIKE Prime is vandaag verkrijgbaar voor $ 329,95 en zal prominent aanwezig zijn bij de Bett Show in Londen van 22-25 januari.

Met training voor docenten, getting-started-handleidingen en gratis lesprogramma's, is SPIKE Prime ontworpen om even gemakkelijk en intuïtief voor docenten te zijn als voor studenten. Drie persoonlijke trainingscursussen gegeven door LEGO Education Academy-gecertificeerde docenttrainers die ook beschikbaar zijn om te zorgen dat docenten alles krijgen waar zij behoefte aan hebben om met vertrouwen en succes SPIKE Prime in hun bestaande curriculum en lesprogramma's te integreren.

“Als docent die altijd probeert nieuwe manieren te vinden om STEAM-onderwerpen te doceren, ben ik zeer enthousiast over LEGO Education SPIKE Prime omdat het zich aanpast aan de mindset van de maker en aan de creatieve elementen van studenten op elk betreffend niveau en in de praktijk in de klas,” aldus Jon Bishop, K-12 STEM-coördinator voor Canton Public School District en LEGO Master Educator. “Wij weten allemaal dat STEAM-onderwerpen belangrijk zijn en met SPIKE Prime kun je dat in elke les inbrengen – of het nu een specifieke STEAM- of roboticales of een cursus natuurwetenschappen, wiskunde of zelfs Engels is. De diversiteit van SPIKE Prime maakt me erg enthousiast om het in mijn schooldistrict te introduceren.”

SPIKE Prime sluit zich aan bij het erfgoed van 40 jaar LEGO Education van praktische leeroplossingen die over curricula heen, gemakkelijk in te voeren, inzetbaar voor alle niveaus van leerlingen en op maat te maken zijn, passend bij de behoeften van elke klas vanaf K-12 (ongeveer de middenbouw van het voortgezet onderwijs). De hele LEGO Education-portfolio, nu inclusief SPIKE Prime, werd specifiek ontwikkeld om studenten praktijkgericht te laten werken met lessen die hen uitdagen om kritisch en creatief te denken, problemen op te lossen en effectief met anderen te communiceren. Met het continuüm van oplossingen voor leren in de praktijk helpt LEGO Education docenten praktisch STEAM-leren in de klas te integreren, om alle studenten erbij te betrekken en bij hen vertrouwen in leren op te bouwen.

“Terwijl er veel is veranderd in de 40 jaar sinds LEGO Education werd opgezet, is de missie waar we ons voor inzetten vandaag nog even relevant als toen,” aldus Esben Stærk, president, LEGO Education. “Speels leren zit in het hart van het bedrijf en we hebben altijd geloofd dat praktisch leren zorgt voor het opbouwen van het vertrouwen en de vaardigheden die kinderen nodig hebben. Met de versnelling van kunstmatige intelligentie, internet der dingen en automatisering is het belangrijker dan ooit om docenten te voorzien van oplossingen en hulpbronnen zoals SPIKE Prime die alle studenten bij STEAM-leren betrekken en de vaardigheden ontwikkelen die op de banenmarkt van de 21e eeuw nodig zijn.”

LEGO Education Master Educator-programma

Terwijl LEGO Education haar 40e verjaardag viert, eert het bedrijf ook de leraren die de bouwers van morgen inspireren en ontwikkelen. Het LEGO Education Master Educator-programma erkent die docenten die de missie van LEGO Education delen om te bouwen aan het zelfvertrouwen van hun studenten en aan de vaardigheden voor de 21e eeuw. Master Educators zijn alledaagse helden die impact hebben in hun klaslokalen met praktisch LEGO-leren en zij zijn zelf levenslange leerlingen, zoekend naar nieuwe manieren om hun studenten erbij te betrekken. Door het Master Educator-programma kunnen gelijkgestemde leraren hun kennis en ideeën voor het succes van studenten delen, met de ondersteuning van hun medestudenten en LEGO Education.

Inschrijvingen voor het cohort van het Master Educator-programma 2020 worden nu geaccepteerd. Geïnteresseerde leraren in Australië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten worden uitgenodigd om zich in te schrijven vanaf 30 april 2020. Bijzonderheden over het programma, het inschrijvingsproces en de geschiktheid voor het programma zijn te vinden op: LEGOeducation.com/MasterEducators.

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de gehele 40-jarige geschiedenis van LEGO Education. Om meer te weten te komen over de nieuwe oplossing van LEGO Education, gaat u naar: www.legoeducation.com/meetSPIKEprime.

Over LEGO® Education SPIKE™ Prime

  • Ontworpen voor leeftijden van 10 jaar en ouder, groep 6-8
  • Kosten $ 329,95 per set, die door twee studenten tegelijkertijd kan worden gebruikt
  • Gebaseerd op het slepen-en-neerzetten Scratch-programmeerplatform en verkrijgbaar voor iOS, Chrome, Windows 10, Mac en Android
  • 32 lessen helpen docenten op weg en maken het integreren van SPIKE Prime in allerlei verschillende lessen van natuurwetenschappen en wiskunde tot sociale wetenschappen en literatuur ongelooflijk gemakkelijk
  • Zorgt dat meerdere klaslokalen in een school sets kunnen delen met een gestroomlijnde bouw- + lestijd van 45 minuten
  • Omvat 11 nieuwe innovatieve elementen ontwikkeld door LEGO Education en de LEGO Group, voor het eerst gezien in SPIKE Prime
  • Verkrijgbaar op de website van LEGO Education of via geautoriseerde resellers
  • Brengt STEAM-creativiteit en betrokkenheid in naschoolse programma's, roboticaclubs, programmeerprogramma's en ruimtes voor makers met de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset via LEGO Education (apart verkocht)
  • De uitbreidingsset en de competitieklare eenheid kunnen nu in competitie door robotica-competitieteams worden gebruikt, waaronder FIRST® LEGO® League en World Robot Olympiad

Over LEGO® Education

LEGO® Education biedt praktische, speelse STEAM-leerervaringen gebaseerd op het LEGO®-systeem van stenen, hardware, software en content voor studenten en hun leraren bij het eerste leren, basis- en voortgezetonderwijs evenals via naschoolse programma's en competities. Deze oplossingen creëren een omgeving voor actief, samenwerkend leren waar studenten vaardigheden opbouwen voor hun toekomst, een levenslange liefde voor leren en vertrouwen in hun vermogen om te leren en problemen op te lossen, zodat zij toegerust zijn voor een leven lang succes.

LEGO, het LEGO logo, het SPIKE logo, MINDSTORMS en het MINDSTORMS logo zijn handelsmerken en/of copyrights van de LEGO Group. ©2020 The LEGO Group. Alle rechten voorbehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelley Brescia
Kelley.brescia@LEGO.com

Contacts

Kelley Brescia
Kelley.brescia@LEGO.com