GNT Pharma’s anti-dementie medicijn ‘crisdesalazine’ toont werkzaamheid aan in fase III klinische studie met gezelschapsdieren met dementie

  • Crisdesalazine vertoonde een significante verbetering van de cognitiefunctie in de primaire uitkomstmaat
  • Crisdesalazine vertoonde een significante verbetering van dementie in de secundaire uitkomstmaten

YONGIN, Zuid-Korea--()--GNT Pharma heeft met succes een klinische fase III-studie afgerond voor crisdesalazine, een nieuw medicijn voor de behandeling van cognitieve dysfunctie syndroom bij honden met de ziekte van Alzheimer.

In de klinische studie uitgevoerd met 48 gezelschapsdieren met ernstige cognitieve disfunctie in 7 veterinaire ziekenhuizen, waaronder Seoul National University Animal Hospital, toonde de met crisdesalazine behandelde groep een uitstekende en significante effectiviteit in vergelijking met de placebogroep in de beoordelingsschaal voor cognitieve stoornissen bij de hond, de primaire uitkomstmaat, evenals in de beoordelingsschaal voor dementie bij de hond, de secundaire uitkomstmaat. De werkzaamheid werd zowel bij de behandeling van 4 weken als van 8 weken vastgesteld bij gezelschapsdieren die 5 mg / kg of 10 mg / kg crisdesalazine ontvingen. Er zijn geen bijwerkingen gevonden in verband met de toediening van crisdesalazine.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GNT Pharma
Dr. Jin Hwan Lee
+82-70-4261-0797
jhlee@gntpharma.com

Contacts

GNT Pharma
Dr. Jin Hwan Lee
+82-70-4261-0797
jhlee@gntpharma.com