Sheikh Mohammed bin Zayed eert de 10 winnaars van de Zayed Sustainability Prize 2020

Group photo of HH Sheikh Mohamed Bin Zayed along with heads of state & senior officials, with winners of the 2020 Zayed Sustainability Prize (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Zijne hoogheid Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kroonprins van Abu Dhabi en plaatsvervangend opperbevelhebber van de strijdkrachten van de VAE, reikte prijzen uit aan de 10 winnaars van de Zayed Sustainability Prize met de deelname van een aantal wereldleiders, tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking, die samenviel met de start van de Abu Dhabi Sustainability Week.

Nu in zijn 12e editie, is de jaarlijkse prijs van US $ 3 miljoen de baanbrekende duurzaamheidsprijs van de VAE voor het herkennen van innovatieve, impactvolle en inspirerende oplossingen van kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), non-profitorganisaties (NPO’s) en middelbare scholen. Voortbordurend op zijn eerdere focus op energiegerelateerde oplossingen, in 2018 was dit het tweede jaar waarin de prijs in vijf categorieën werd uitgereikt:: Health, Food, Energy Water en Global High Schools.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hill+Knowlton
Laura Hobeiche
Account Manager, +971588974564
laura.hobeiche@hkstrategies.com

Contacts

Hill+Knowlton
Laura Hobeiche
Account Manager, +971588974564
laura.hobeiche@hkstrategies.com