Biolog-id LLC werkt samen met LifeServe Blood Center om het meest geavanceerde ecosysteem voor inventarisatie van bloedproducten te implementeren

De technologie heeft de potentie om de zorgstandaard te worden voor het beheer van de bloedtoeleveringsketen

ATLANTA--()--Biolog-id LLC, een wereldleider in verbonden oplossingen voor bloed en andere hoogwaardige gezondheidsproducten, heeft vandaag aangekondigd dat LifeServe Blood Center, de toonaangevende leverancier van bloedproducten in Iowa, Nebraska en South Dakota, Biolog-id’s geavanceerde technologische oplossing in zijn bloedtoeleveringsketen implementeren. De technologieoplossing biedt real-time inzicht in de locatie en beweging van bloedproducten, en biedt bruikbare gegevens om de voorraad te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren om het rendement op donatie te maximaliseren. Patiënten, donoren en medewerkers in de hele onderneming van LifeServe zullen profiteren van de bruikbare inzichten die worden geboden door een digitaal zichtbare toeleveringsketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amit Mayer,  amit.mayer@biolog-id.com

Contacts

Amit Mayer,  amit.mayer@biolog-id.com