Provisur opent een nieuwe vestiging voor verwerking verkoop en service in Huizen, Nederland

CHICAGO--()--Provisur Technologies, Inc., een vooraanstaande aanbieder van voedselverwerkende apparatuur van hoge kwaliteit, maakt de opening van een nieuwe vestiging voor verwerking verkoop en service bekend in Huizen, Nederland.

Het nieuwe, moderne logistieke centrum, in de buurt van Amsterdam, zal ervoor zorgen dat het bedrijf zijn klanten in de EMEA-regio veel beter kan bedienen. Het state-of-the-art gebouw is ontworpen om onderdelenopslag te optimaliseren en productiviteit te verbeteren volgens de hoogste standaarden van energie-efficiëntie om Provisurs doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te behalen.

„We zijn erg enthousiast over het openen van een nieuwe vestiging in Nederland om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het niveau dat ze van Provisur verwachten”, zei Brian Perkins, Executive Vice President. „De vestiging in Huizen versterkt het globale netwerk van ondersteunende faciliteiten van het bedrijf, zodat Provisur kan inspelen op de behoeften van de markt in iedere specifieke regio.”

De nieuwe vestiging wordt geleid door Jan Bootsma, Directeur Verkoop en service, verdere verwerking, EMEA. „De transitie naar ons nieuwe gebouw zal naadloos verlopen”, zei Bootsma. „We zullen onze klanten de bestmogelijke ondersteuning bieden en zijn blij ze te kunnen verwelkomen op de nieuwe vestiging.”

Over Provisur Technologies

Provisur® Technologies, Inc. is een vooraanstaande aanbieder van nauwkeurig ontworpen industriële apparatuur voor voedselverwerking en biedt een breed scala aan apparatuur en geïntegreerde lijnoplossingen voor het verwerken van rundvlees, gevogelte, varkensvlees, vis en andere voedingsmiddelen.

Ga voor meer informatie naar www.provisur.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Radcliffe
Heather.Radcliffe@provisur.com
(708) 479-3565

Contacts

Heather Radcliffe
Heather.Radcliffe@provisur.com
(708) 479-3565