IPification veilige mobiele authenticatie beschikbaar voor 3 Hong Kong-abonnees

HONG KONG--()--Benefit Vantage Limited, ontwikkelaar van de oplossing voor naadloze authenticatie van IPification en toonaangevende mobiele operator 3 Hong Kong, zijn trots de inzet van de mobiele authenticatieoplossing van IPification aan te kondigen.

Dankzij de volledige netwerkmogelijkheden van 3 Hong Kong, biedt IPification snelle en eenvoudige gebruikersregistratie en aanmelding, evenals verificatie die minimale gebruikersinteractie vereist. Verificatie kan nu worden geactiveerd met een enkele tik of volledig op de achtergrond worden uitgevoerd, waardoor zero-tap verificatie mogelijk is.

“De integratie van onze oplossing in het mobiele netwerk van 3 Hong Kong en het bieden van de beste mobiele authenticatietechnologie aan de Hong Kong-markt is een belangrijke mijlpaal voor ons”, aldus Harry Cheung, oprichter en president van IPification. “Met IPification, video- en muziekstreaming-apps kunnen banken, online retailers, gamingbedrijven en andere online serviceproviders die actief zijn in Hong Kong gebruikmaken van de voordelen van een authenticatie-oplossing die tegelijkertijd hoogwaardige beveiliging, privacybescherming en uitzonderlijke gebruikerservaring.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ryan Lam, media@ipification.com

Contacts

Ryan Lam, media@ipification.com