Wella Professionals onthult innovaties die vorm moeten geven aan de toekomst van de Augmented Hair Salon Experience

Het bedrijf kondigt plannen aan om de Smart Mirror- en Color DJ-technologieën in 2020 in salons uit te rollen

LAS VEGAS--()--Voor het tweede jaar op rij is Wella Professionals, een wereldleider in professionele haarkleur, aanwezig op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, waar nieuwe ontwikkelingen in slimme salontechnologie worden getoond.

Het creëren van waarde en het wereldwijd verhogen van de kappersbranche vormt de kern van de missie van Wella Professional om verandering aan te brengen en dit wordt duidelijk bewezen in de inspanningen van het merk om de toekomst van de kapsalonervaring vorm te geven.

De bekroonde Smart Mirror, ontwikkeld in samenwerking met CareOS, een CES® 2020 Innovation Awards Honoree, verbetert de haarkleurervaring van consultatie tot nazorg met de mogelijkheid om via live augmented reality (AR) de haarkleur te passen, gezichtsherkenning waarmee verleden kan worden teruggehaald, uiterlijk en 360 ° video-opname om het haar vanuit elke hoek te bekijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For press inquiries:
Randall Chinchilla, randall_chinchilla@cotyinc.com

Contacts

For press inquiries:
Randall Chinchilla, randall_chinchilla@cotyinc.com