Western Union breidt uitbetaling van bankrekening in China uit via Du Xiaoman Financial Mobile App

Western Union Wereldwijde geldoverboekingen naar een meerderheid van bankrekeningen in China via de mobiele app Du Xiaoman Financial

DENVER & BEIJING--()--Western Union, een leider in wereldwijde grensoverschrijdende, geldoverschrijdende geldbewegingen en betalingen, en Du Xiaoman Financial (voorheen fintech Baidu Finance) en zijn netwerk van bankpartners, lanceerden vandaag Western Union® internationale geldoverboekingen die direct, zonder vertraging, op nog meer bankrekeningen in China moeten worden uitbetaald, met een dekking die nu voor een meerderheid van de rekeninghouders in heel China geldt.

Accountuitbetaling van elke internationale overschrijving van Western Union kan worden geregeld via de mobiele app Du Xiaoman Financial. Meer dan 150 miljoen gebruikers van de Du Xiaoman Financial mobiele app kunnen nu eenvoudig elke overboeking van over de hele wereld naar hun bankrekeningen sturen en via de app direct en met 24/7 gemak geld ontvangen. Wereldwijde afzenders kunnen de digitale services van Western Union in 75 landen plus gebieden gebruiken, of het walk-in Agent-netwerk in meer dan 200 landen en gebieden om een ​​internationale overdracht te verzenden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Western Union Global
Pia De Lima; pia.delima@wu.com

Western Union Asia-Pacific
Karen Santos; Karen.Santos2@westernunion.com

Du Xiaoman Financial
YAN JIN; yanjin@duxiaoman.com

Contacts

Western Union Global
Pia De Lima; pia.delima@wu.com

Western Union Asia-Pacific
Karen Santos; Karen.Santos2@westernunion.com

Du Xiaoman Financial
YAN JIN; yanjin@duxiaoman.com