Luxoft en LG Electronics vormen joint venture om digitale consumentenervaringen in de automobielsector mogelijk te maken

JV belooft de Luxoft-strategie te versnellen om de toekomst van mobiliteit mogelijk te maken op basis van webOS Auto, een open platform voor samenwerking

LG Electronics and Luxoft Joint Venture Agreement Signing Ceremony, January 7, 2020 (From left) Heewon Choi (VP, SW Business PMO, LG Electronics), Jonggyu Kim (President of Zenith and SVP of LG Electronics), I.P. Park (CTO of LG Electronics) (From right) Markus Kissendorfer (SVP, Automotive Sales, Luxoft), Vildan Hasanbegovic (Director, Automotive Partnerships, Luxoft), Mikhail Bykov (SVP, Automotive Solutions, Luxoft) (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Luxoft, een DXC Technology Company (NYSE: DXC), en LG Electronics (LG) hebben vandaag aangekondigd dat zij een joint venture voor de automobielindustrie gaan vormen om de implementatie van productieklare digitale cockpit in voertuigen te bevorderen, infotainment, RSE (achterbank-entertainment) en rij-afroepsystemen op basis van het webOS Auto-platform.

De JV zal een van de meest innovatieve leveranciers van automotive software engineering samenbrengen met een van ‘s werelds toonaangevende innovators in technologie en home entertainment.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contacts