Wereldwijd leiderschap huurt nieuw decennium van ontwrichting, groei en kansen bij exclusieve netwerken

Wereldwijde cybersecurity- en cloudspecialist VAD versterkt leiderschapsteam met nieuwe SVP-afspraken om groei en innovatie verder te versnellen

PARIJS--()--Exclusieve netwerken hebben vandaag de benoeming aangekondigd van vier nieuwe Senior Vice Presidents als aanvulling op het bestaande wereldwijde leiderschapsteam. De benoemingen van Gerard Allison (SVP, EMEA), Brad Gray (SVP, APAC), Scott Lewis (SVP, Americas) en Barrie Desmond (SVP Marketing & Communications) zullen strategisch leiderschap in het werkveld bieden, ter ondersteuning van het voortdurende succes van het bedrijf in het aanbieden van unieke lokale en wereldwijde waarde, terwijl toekomstige groei wordt gestimuleerd door toonaangevende technologieƫn, innovatieve services en disruptieve bedrijfsmodellen, waardoor schaalwaarde wordt gecreƫerd voor zowel leveranciers als channel partners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jon Bawden
Cohesive
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

Jon Bawden
Cohesive
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com