Serum Institute en Aragen Bioscience kondigen samenwerking op het gebied van vaccin ontwikkeling aan

HYDERABAD, India & SAN JOSE, Californië--()--Aragen Bioscience, Inc, een dochteronderneming van GVK BIO en een van de toonaangevende preklinische CRO gespecialiseerd in monoklonale antilichamen en andere groot moleculaire productontwikkeling en Serum Institute of India Pvt. Ltd. (Serum), ‘s werelds grootste vaccinfabrikant, is verheugd een samenwerking aan te kondigen voor de ontwikkeling van meerdere stabiele cellijnen ter ondersteuning van het HIV-programma van Serum. Deze samenwerking tussen Serum en Aragen verenigt twee organisaties die zich inzetten voor ‘Accelerating Life Sciences R&D’ met als doel betaalbare monoklonale antilichamen te ontwikkelen die de kwaliteit van het menselijk leven verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier de volledige release: https://www.businesswire.com/news/home/20200108005030/en/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GVK BIO | Sarat Patanaik | sarat.patanaik@gvkbio.com

Contacts

GVK BIO | Sarat Patanaik | sarat.patanaik@gvkbio.com