Rahi Systems lanceert cloud strategie onder leiding van nieuwe CTO Matt Robinson

Cloudpraktijken, professionele services en managed services vormen een aanvulling op de toonaangevende expertise van Rahi op het gebied van datacenterinfrastructuur

Cloud practices, professional services, and managed services will complement Rahi’s industry-leading expertise in data center infrastructure. (Graphic: Business Wire)

FREMONT, Californië--()--Rahi Systems heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn cloud strategie en de toevoeging van Matt Robinson als CTO voor cloud en infrastructuur. Robinson zal de ontwikkeling leiden van de cloud services van Rahi, die gebruik zullen maken van het bewezen vermogen van Rahi om kosteneffectieve en efficiënte datacenterinfrastructuur te leveren.

Tegenwoordig gebruikt elke onderneming cloud services, maar slechts weinigen vertrouwen uitsluitend op de cloud. Veel organisaties hebben hulp nodig bij het ontwikkelen van een holistische aanpak in cloud- en on-premises omgevingen. Het Rahi-team kan als die overlay dienen en helpt de cloud strategie van een organisatie af te stemmen op de datacenterstrategie en de juiste mix van cloud services te implementeren om te voldoen aan zakelijke en IT-vereisten. Rahi biedt ook cloudbeheerde services die lacunes in vaardigheden opvullen, operationele efficiëntie waarborgen en de cloud omgeving optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alison Lolis
VP of Marketing
+1 510.651.2205
alison@rahisystems.com

Contacts

Alison Lolis
VP of Marketing
+1 510.651.2205
alison@rahisystems.com