Velodyne Lidar introduceert Velabit ™

Lidar-sensor van $ 100 levert klein formaat, grote veiligheid

Velabit™, Velodyne Lidar’s smallest sensor, brings new levels of versatility and affordability to 3D lidar perception. (Photo: Velodyne Lidar)

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. introduceerde vandaag Velabit ™, de kleinste sensor van Velodyne die nieuwe niveaus van veelzijdigheid en betaalbaarheid biedt voor 3D-lidar-perceptie, op CES 2020. De Velabit maakt gebruik van Velodyne’s innovatieve lidar-technologie en productie partnerships voor kostenoptimalisatie en productie van grote volumes. De sensor voert de missie van Velodyne uit om hoogwaardige 3D-lidarsensoren voor iedereen gemakkelijk toegankelijk te maken.

De Velabit is een perfecte aanvulling op de sensorportfolio van Velodyne. De sensor levert dezelfde technologie en prestaties als die van Velodyne’s complete pakket ultramoderne sensoren en zal de katalysator zijn voor het creëren van eindeloze mogelijkheden voor nieuwe toepassingen in verschillende sectoren. De compacte Velabit kan bijna overal worden ingebed in voertuigen, robots, unmanned aerial vehicles (UAV’s), infrastructuur en meer. Het is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden vervaardigd op massaproductieniveaus.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com