250 hackers verwacht op HACK_RETAIL

1e Europese Hackaton voor retail en e-commerce

PARIJS--()--Naar verwachting wonen van 12 t/m 14 juni 2020 250 hackers de 1e editie van HACK_RETAIL bij, de grootste Hackathon voor retail en e-commerce ooit in Europa.

250 hackers, 15 retailers, 10 technologiepartners en één gemeenschappelijk doel: binnen 48 intensieve uren effectieve oplossingen bedenken om de vraagstukken van retailers te beantwoorden. In totaal zijn dat 50 teams van 5 hackers, geselecteerd om hun uitstekende profiel en strijdend om de meest creatieve te zijn voor de oplossing van uitdagingen rond 5 hoofdsporen: Gemeenschapsbetrokkenheid, Duurzaamheid, Loyaliteit, Naadloze klantervaring en Beveiliging.

KLAAR VOOR DE START, HACK!
De openingstoespraak op vrijdag 12 juni 2020 is de officiële start van het evenement, met de presentatie van de uitdagingen van de retailers en de pitch van de technologiepartners. Vervolgens hebben de 250 hackers van topniveau (ontwikkelaars, ontwerpers, marketeers, zakenmensen in de detailhandel en e-commerce...) tot zondagochtend 11:00 uur de tijd om hun creativiteit en ingenieuze vaardigheden ten goede te laten komen van hun team.

De resultaten worden zondagmiddag tijdens de slotceremonie bekendgemaakt. Alle projecten worden geëvalueerd aan de hand van verschillende criteria: geschiktheid, innovatie, flexibiliteit, technische haalbaarheid binnen het ecosysteem van de retailer. Het winnende tam van elk spoor wint een prijs van 5.000 € en het winnende Hackathon-team wint de hoofdprijs van 20.000 €.

FOCUS OP DE PROFIELEN VAN DE HACKERS
80% professionals (ontwikkelaars, UX-ontwerpers, marketeers, e-commerce- en retail-professionals). 20% laatstejaars studenten.

EEN UITERST SELECTIEF EVENEMENT
Door deel te nemen aan de Hackathon hebben retailers de zekerheid dat hun uitdagingen worden aangepakt door de beste experts die de zware concurrentie en het uitdagende selectieproces hebben doorstaan. Binnen slechts 48 uur moeten hackers een volledig werkend prototype bedenken dat gemakkelijk in de omgeving van de retailer kan worden geïntegreerd.

Voor bureaus en technologiepartners is het evenement een kans om top-retailers te ontmoeten en met hen te communiceren terwijl ze hun hoge niveau van expertise tonen.

Alle aanvragen moeten worden gevalideerd. Doe uw aanvraag vooraf op https://hack-retail.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR
Antoine Leclerq, oprichter
antoine@hack-retail.com

+ 33699442288

Contacts

PR
Antoine Leclerq, oprichter
antoine@hack-retail.com

+ 33699442288