Actronika lanceert zijn eigen haptic jacket: realistische sensaties voor unieke virtuele ervaringen

Actronika offers a haptic jacket allowing users to simultaneously touch and feel all events occurring in virtual reality. (Photo: Actronika)

PARIJS--()--Actronika zal tijdens de Las Vegas Consumer Electronics Show (CES) zijn nieuwe haptische vest tonen, die wordt gehouden van 7 januari tot 10 januari 2020. Actronika is gespecialiseerd in haptische feedback en lanceert nu zijn eigen haptische jas die realistische sensaties kan reproduceren voor virtuele en augmented reality ervaringen.

Momenteel hebben VR-headsets de mogelijkheid om gamers naar een andere wereld te vervoeren dankzij de stimulatie van de zintuigen van zien en horen, maar er ontbreekt er nog een om te genieten van een complete meeslepende ervaring: het gevoel van aanrakingDeze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marina CRIFAR, Communications Manager / marina.crifar@actronika.com / +33 (0) 9 66 98 77 32  / +33 (0) 6 48 25 92 03

Contacts

Marina CRIFAR, Communications Manager / marina.crifar@actronika.com / +33 (0) 9 66 98 77 32  / +33 (0) 6 48 25 92 03