De geheel nieuwe League of Angels staat voor de deur en wordt de eerste MMOARPG in de serie

Zeven jaar nadat League of Angels debuteerde, zullen YOOZOO Games het nieuwste hoofdstuk in de serie onthullen. League of Angels - Heaven's Fury neemt de game mee in een wereld van ongeëvenaarde diepte, spectaculaire graphics en verbluffende realtime gevechten.

Divinity breaks the darkness in all-new League of Angels (Graphic: Business Wire)

SHANGHAI--()--Heaven's Fury laat je in een fantastische wereld vallen, net zoals de goden uit de gratie zijn gevallen en in de corrupte greep van Pandora’s Box. In de rol van de uitverkorene moet je de legendarische engelen verzamelen en de hemel heroveren.

Tijdens deze epische reis zul je een overvloed aan functies ontdekken die zijn gecentreerd rond geheel nieuwe, innovatieve, PvE- en PvP-modes; biedt een goddelijke ervaring voor League of Angels-fans, allemaal tot leven gebracht door prachtige visuals en een detailniveau dat nog niet eerder in de serie werd gezien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager at YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com