Analogix introduceert Times Square Reference Design RD1011, de eerste bi-directionele USB-C actieve kabel in de branche met geïntegreerde retimer

Functierijke actieve kabelarchitectuur met SRIS- en LTTPR-ondersteuning is de superieure optie voor beeldschermmonitors, dockingstations en VR HMD’s

Analogix's Times Square RD1011 bi-directional USB-C active cable with Integrated retimer (Graphic: Business Wire)

SANTA CLARA, Californië--()--Analogix Semiconductor, Inc. kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van Times Square RD1011, zijn krachtige referentieontwerp voor actieve USB-C ™ naar USB-C ™ -kabel met echte bi-directionele ondersteuning, kan een USB-C-bron aansluiten op een USB-C-apparaat over afstanden van meerdere meters.

Gebruikmakend van de expertise van Analogix op het gebied van high-speed signaalbeheer, USB-C-poortcontrollerarchitectuur en bewezen SRIS- en LTTPR-retimer technologie, biedt RD1011 de beste prestaties in zijn klasse met de hoogste interoperabiliteit, het laagste energieverbruik bij minder dan 1,5 W en de laagste materiaallijst (BOM) kosten met:

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan
Tel: 408-988-8848
marcom@analogix.com

Contacts

Analogix Media Contact
Gratia Stefan
Tel: 408-988-8848
marcom@analogix.com