Sharp op CES 2020: Het realiseren van een 8K+5G Ecosysteem

8K videobewerkings-PC-systeem, interdisciplinaire samenwerking op display

(Graphic: Business Wire)

LAS VEGAS & OSAKA, Japan--()--Sharp Corporation (TOKYO: 6753) keert terug naar CES 2020 met een tentoonstelling over de nieuwste afleveringen in het zich ontwikkelende ecosysteem van producten en diensten die gebruikmaken van de voordelen van Ultra-HD 8K video en geavanceerde 5G draadloze technologie.

Sharp’s 8K + 5G Ecosysteem omvat end-to-end oplossingen voor de opname, bewerking, opslag en levering van 8K-inhoud, met potentiële voordelen die veel verder reiken dan entertainment en uitzending naar uiteenlopende gebieden zoals sector, beveiliging, gezondheid, onderwijs, automotive, smart kantoren en slimme huizen. Een langverwachte toevoeging aan een voortdurend uitbreidende portefeuille van 8K-producten en -services is het nieuwe dynabook 8K-videobewerkings-PC-systeem, dat met zijn 15,6-inch scherm een ​​compact, handig, voor de consument geschikt platform biedt voor het bekijken en verwerken van 8K materialen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sharp Corporation
PR/Branding Team
pr-brand@sharp.co.jp

Contacts

Sharp Corporation
PR/Branding Team
pr-brand@sharp.co.jp