Rendkívül sikeres évet zár a Mary Kay Inc.: a cég több mint 20 tekintélyes díjat nyert el különféle üzleti, vállalati felelősségvállalási és vállalatvezetői kategóriákban 2019-ben

DALLAS--()--A nők szerepvállalásának globális támogatása, az ellenállhatatlan termékek gyártása és egészségesebb, fenntarthatóbb közösségek kiépítése iránti évtizedekre visszanyúló elkötelezettsége jegyében a Mary Kay Inc. 2019-ben is számos sikeres projektet hajtott végre. A Mary Kay eredményeinek elismeréseként a márka több mint 20 tekintélyes, az üzleti, vállalati felelősségvállalási és vállalatvezetői kiválóságot jutalmazó díjat kapott különféle neves szervezetektől.

A díjak (ideértve a Forbes magazin "A 2019-es év legjobb munkaadója a középméretű vállalatok közt" [Best Midsize Employers for 2019] díját és a bostoni vállalati felelősségvállalási filmfesztiválon [Boston College Center for Corporate Citizenship Film Festival] elnyert "Best in Show" díjat) is bizonyítják, hogy a Mary Kay továbbra is fáradhatatlanul és elkötelezetten végzi a cég által meghatározott üzleti értékek fenntartását és a márka legendás alapítója, Mary Kay Ash által lefektetett elvek alapján kitűzött célok elérését szolgáló tevékenységét.

A 2019-ben elnyert díjak közt szerepelnek az alábbiak:

Üzleti kiválóság

• Best Employers for Diversity, 2019 - Forbes magazin
  • Best Midsize Employer, 2019 - Forbes magazin
  • Gold Ranking in Educational Category -2019 tavasza - OMNI-díjak
  • Top 50 U.S.-based Companies in Household and Personal Products Industry - HAPPI Magazine
  • DSA Empowerment Award, 2019 - Direct Selling Association
  • Most Reputable Global Employers in 2019 Global Workplace 100 Study - Reputation Institute
  • 2019 Compliance Award - EXPANSION
  • Top Brand, 2019 - VIP Magazine
  • Women Entrepreneurship Award - Woman Who Matters Forum
  • Best Magazine for Clients, Mary Kay Russia Applause® - Media Leader
  • Best Client Media: Web Media, Mary Kay Russia MirrorMe™ App - Corporate Media Awards

Kiválóság a vállalati felelősségvállalás terén

• Fan Favorite (videó): Mary Kay's Commitment to Ending Domestic Violence - Boston College Center for Corporate Citizenship International Corporate Citizenship Film Festival
  • Best in Show - kisvállalati kategória (videó): Mary Kay's Commitment to Ending Domestic Violence - Boston College Center for Corporate Citizenship International Corporate Citizenship Film Festival
  • 2019 Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) Silver Certification - Mary Kay Richard R. Rogers Manufacturing and R&D Center
  • Best CSR Brand and Best CSR Strategy Award, Mary Kay China - CSR China Education Awards

Kiváló vállalatvezetők

• 10 Most Reputable CEOS in the World- David Hall, a Mary Kay vezérigazgatója, RepTrak 2019 Study - Reputation Institute
  • 2019 Most Powerful Women in Corporate America, Sheryl Adkins-Green, Chief Marketing Officer - BLACK ENTERPRISE Magazine
  • 2019 Most Powerful Women in Corporate America - Julia Simon, vezető jogász és vállalati titkár - BLACK ENTERPRISE Magazine
  • 500 Most Influential Women in Spain - Gema Aznar, a Mary Kay Spain vezérigazgatója - Yo Dona Magazine
  • Most Powerful Female Business Leaders - Claudia Maria Cardona, a Mary Kay Colombia marketing menedzsere - ALO Magazine
  • Manager of the Year - Alla Sokolova, a Mary Kay Russia vezérigazgatója - Russian Business Guide
  • Top 250 Best Top Managers - Alla Sokolova, a Mary Kay Russia vezérigazgatója - The Association Managers of Russia and Kommersant Publishing House

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, valamint a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom