A Mary Kay inspiráló szerepet játszik a 2020-as tavaszi/nyári divatheteken Európában

Download

Loading media player...

Ukrainian Fashion Week

DALLAS--()--A Mary Kay sminkmesterei öt országban, 173 divatbemutatón adtak ízelítőt a 2020-as tavaszi/nyári szépségápolási trendekből. A Mary Kay Inc. továbbra is meghatározó szerepet játszik a szépségápolási ágazatban az ukrán és fehérorosz divathéttel, az oroszországi Mercedes-Benz divathéttel és a Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban megrendezésre kerülő pozsonyi divatnapokkal való hosszú távú együttműködése révén.

"A szépségiparban elismert innovátornak számító Mary Kay és vezető szépségápolási szakértői ízelítőt adtak a 2020-ban Európában megrendezésre kerülő divathetek során a kifutókon várható trendekből" - nyilatkozta Tara Eustace, a Mary Kay európai régióért felelős elnöke. "A divathetek kifutói tökéletes alkalmat kínálnak az inspiráló ötletek megosztására és innovatív megoldásaink bemutatására a divatvilág többi szereplőjének, valamint a legújabb sminkelési trendek megismertetésére ezekben az országokban."

Tervezők, véleményvezérek, hírességek, sminkmesterek, szépségápolási bloggerek és divatlapok szerkesztői vettek részt azon az öt rendezvényen, amelyeken a Mary Kay a 2020-as tavaszi/nyári szezon divatheteinek hivatalos szépségipari partnereként volt jelen.

"A Mary Kay Global Design Studio-t több mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre azzal a céllal, hogy a divatágazat különféle szereplőivel szerte a világon létrejövő együttműködés révén hozzájáruljunk az új szépségápolási trendek kialakításához, az innováció elősegítéséhez és a kreativitás és az egyediség támogatásához" - mesélte Sheryl Adkins-Green, a Mary Kay Global Design Studio marketing igazgatója és kreatív és inspirációs vezetője. "A divathetek során a sminkmesterek a Mary Kay-jel együttműködve meghatározták a következő szezon trendjeinek fő irányvonalait. A szépségápolás iránt érdeklődők így megismerhetik a 2020-as tavaszi/nyári évadban a kifutókon látható sminkeket, és a rendelkezésükre bocsátott inspiráló ötletek alapján akár ki is alakíthatják saját egyedi sminkjüket."

A divathetek főbb eseményei:

A Mary Kay által szponzorált európai divatrendezvények sorában a 2019. augusztus 31-e és szeptember 4-e között Kijevben megrendezett ukrán divathét (Ukrainian Fashion Week [UFW]) volt az első. MartElle vezető sminkmester művészeti irányításával egy 40 szakértő sminkesből álló csapat (akik ugyanakkor a Mary Kay független szépségápolási tanácsadó munkatársai is) megtervezte a 30 ukrán divattervező kreációit bemutató modellek megjelenését, és 350 különféle sminket készítettek el a kifutón megjelenő modelleken az UFW során. A divatshow-k egyike egy exkluzív rózsaszín melltartó kapszula kollekciót bemutató, a mellrákkal diagnosztizált nők támogatása érdekében a Mary Kay Ukraine és a Ke?sme fehérneműmárka együttműködésében létrejött rendezvény volt. Az exkluzív kollekció értékesítéséből befolyó összeg tíz százalékát adományként egy, a nők egészségét és jóllétét támogató ukrán nonprofit szervezet kapja meg.

A következő eseményre, a Mercedes-Benz nevével fémjelzett pozsonyi divatnapokra szeptember 16-a és 19-e között került sor Pozsonyban, illetve október 5-e és 6-a között Prágában. A tavalyi divatnapokhoz hasonlóan a rendezvény hivatalos sminkese idén is a Mary Kay Slovakia volt. A kifutón látható modellek lélegzetelállítóan gyönyörű sminkjei a vállalat sminkmestereinek érdeme volt, akik a show színfalak mögötti világát bemutató Fashion TV adásokban is szerepeltek. A Mary Kay globális szépségápolási nagykövete, Luis Casco ötletein alapuló "Sparkling Pewter" (Csillogó ón), "Sultry Glam" (Perzselő bűbáj) "Sweet Champagne" (Édes pezsgő) és "Garnet Gold" (Gránátszínű arany) fantázianevet viselő sminkek a divatnapok kedvenceivé váltak. A 2019-es divatnapok utolsó rendezvényére december 17-én, Pozsonyban került sor.

A Mercedes-Benz szponzorálásával megrendezett oroszországi divathét, a Mercedes-Benz Fashion Week Russia (MBFW Russia) hivatalos sminkesének szerepét már 7 éve (13 egymást követő szezonban) minden alkalommal a Mary Kay Russia tölti be. Az október 15-e és 19-e közt zajló, legjelentősebb kelet-európai divatrendezvénynek számító MBFW Russia helyszínéül Moszkva szolgált. Luis Casco és Andrej Silkov sztársminkes közösen dolgozta ki az összesen 119 bemutató közül 109 show sminkjeit, és a színfalak mögött dolgozó sminkes csapat tagjai a Mary Kay Russia független szépségápolási tanácsadói közül kerültek ki. A Te Amo Couture divatbemutató ámulatba ejtően gyönyörű sminkjei is Casco és Silkov együttműködéséből születtek.

A Mary Kay támogatásával megvalósult, sikeres kelet-európai divathétszezon utolsó eseménye a 2019. október 17-e és 20-a közt Minszkben megrendezett fehérorosz divathét (Belarus Fashion Week [BFW]) volt. A Mary Kay már egymás után hét szezonban töltötte be a BFW hivatalos sminkesének szerepét. A Mary Kay Belarus független szépségápolási tanácsadóiból összeállított sminkes csapat 650 modell sminkjét készítette el a divathéten, és nem kevesebb, mint 500 "átalakítást" hajtott végre Alexander Kiryniuk mesterkozmetikus irányításával, aki a szezon trendjeit is bemutatta a közönségnek.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com